Comenzi telefonice
0725.162.080

Termeni si conditii

INTRODUCERE

Vizitarea si/sau comandarea produselor acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor. Se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor pentru folosirea in bune conditii a site-ului.

Site-ul www.ebrad.ro este intretinut si administrat de SC CENTRAL SHOP MIXT SRL-D.
Societatea CENTRAL SHOP MIXT SRL-D isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi, fara o notificare prealabila.
Accesand pagina -Termeni si conditii- puteti citi intotdeauna cea mai recenta versiune a acestor prevederi.

Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala

Intregul continut al site-ului www.ebrad.ro este proprietatea Societatii si a furnizorilor sai, si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor (Legea nr 8/1996).
Folosirea fara acordul Societatii, a oricaror elemente enumerate mai sus, se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare (administrativ, civil sau penal).
Astfel, sunt interzise in mod expres: accesarea site-ului www.ebrad.ro de catre dispozitive sau programe automate, sau copierea manuala a continutului, precum si citirea sau publicarea continutului de catre alte companii sau site-uri, pentru a face comparatie sau analiza in vreun fel.

Confidentialitate si Declinarea responsabilitatii

Datele personale introduse de catre cumparator vor fi folosite de societate noastra, numai in scopul declarat al acestui site.
Societatea noastra nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.

Societatea nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in magazinul virtual, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia Societatii de catre reprezentantii fiecarei marci. Produsele si serviciile sunt oferite exact in forma in care vin de la producator.
Societatea noastra si furnizorii sai nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare, in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini etc.
In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale acestuia, au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, societatea noastra isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.
De asemenea, imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului, fara o notificare prealabila de catre producatori. Atentie: fotografiiile au caracter informativ-orientativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard. Specificatiile tehnice sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre producatori; pot fi modificate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Va stam oricand la dispozitie pentru clarificari.

Garantia

Conform OUG 34/2014 privind comertul la distanta, „Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului”.
Returnarea este posibila pentru produsele aflate într-o stare perfecta, neutilizate si complete cu toate accesoriile primite, deoarece profilul firmei noastre nu este acela de închiriere.
In cazul in care dupa primirea coletului retur de catre firma noastra se constata ca produsul prezinta urme de uzura sau deteriorare, fata de momentul in care a fost expediat de catre firma noastra, se va face o analiza si in functie de fiecare caz in parte se va decide daca banii se vor returna integral sau partial.

Taxa de transport nu este rambursabila in cazul returului, iar costurile TUR-RETUR sunt suportate de catre client. Transportul pentru returnarea produslui/produselor se va face prin firme de curierat sau prin alte mijloace care vor fi discutate vanzator-client. In cazul returnarii produsului, cheltuielile de transport sunt suportate de catre client.
Contractul se considera incheiat la ridicarea/primirea coletului.

Produsele cumparate prin intermediul site-ului www.ebrad.ro beneficiaza de garantia obisnuita (conform normelor legale in vigoare) pentru fiecare produs in parte.
Lipsa oricarui act din coletul primit, sau lipsa de conformitate a produsului primit prin colet trebuie semnalata maxim a doua zi lucratoare dupa primirea coletului.

  • Garantia se acorda conform legislatiei romane in vigoare la data cumpararii, se aplica numai daca aparatul este folosit corespunzator (in concordanta cu instructiunile de folosire) si este valabila numai insotita de factura de cumparare si certificatul de garantie, ambele in original.
  • In cazul defectarii in conditii normale de utilizare, pe durata perioadei de garantie, produsul se va repara gratuit, la sediile mentionate in acest certificat.
  • Situatii care duc la iesirea din garantie a produsului:

– Nerespectarea conditiilor de manipulare, transport, pastrare, instalare, punere in functiune, exploatare si intretinere prevazute in manualul de utilizare sau in conditii ce contravin standardelor tehnice din Romania; · Documentele de garantie nu sunt prezentate, au fost deteriorate / modificate sau sunt ilizibile;
· Aparatul prezinta deteriorari cauzate de accidente mecanice, lovituri, socuri, patrunderi de lichide, expuneri la foc, utilizare gresita sau neglijenta, schimbari ale starii aparatului, pastrarea in conditii improprii – functionarea repetata in regim de mari diferente de temperatura care cauzeaza fenomenul de “condens” intern, expunerea excesiva la umezeala sau radiatii solare, deteriorarea antenei sau a capacelor de protectie sau neglijentei in utilizare;
· Sigiliul aplicat de catre vanzator a fost deteriorat, sters sau inlocuit;
· Produsul a fost utilizat impreuna cu alte accesorii in afara celor recomandate de producator (alta baterie decat cea recomandata de producator, alt incarcator de retea decat cel original, care poate furniza tensiuni de alimentare diferite decat cea nominala specificata in manualul de utilizare, incarcatoare auto, hands-free);
· Interventii software sau reparatii executate de catre persoane neautorizate sau alte unitati decat cele specificate in prezentul certificat;
· Neconcordanta intre seria de pe certificat, cea inscrisa pe produs;

  • Taxele de transport pentru inlocuirea sau repararea produsului/produselor achizitionate de la societatea noastra vor fi suportate de clienti, transportul se va face numai prin firme de curierat.
  • Taxele de transport vor fi suportate de firma noastra, in anumite conditii care vor fi comunicate clientului.

Frauda
Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului www.ebrad.ro sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza va fi considerata o tentativa de fraudare si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat acest fapt.

Litigii:
Orice litigiu aparut intre clienti si societatea noastra va fi rezolvat pe cale amiabila.
In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email.
Fiind de acord cu aceste Termene si Conditii, clientul isi asuma in totalitate conditiile de mai sus.

In momentul in care clientul efectueaza o comanda, pe situl www.ebrad.ro, online sau telefonic, acesta isi asuma si este de acord cu termenii si conditiile prezentate mai sus.

Viziteaza site-ul Ebrad.ro pe ShopMania